top of page

Obiteljska ilustracija - savršen poklon

Tražite li savršen poklon za bliske osobe ovog Božića?

Digitalne obiteljske ilustracije po narudžbi su idealan i originalan dar koji će probuditi emocije vaših voljenih.Ilustracije izrađujem digitalno po vašim fotografijama i željama. Divna uspomena za sve prilike.Naj-posebniji projekti su mi obiteljske ilustracije gdje ubacim i članove koji na žalost više nisu s nama. Na taj način obitelj i prijatelji dobiju priliku imati voljene osobe u posebnim situacijama kao što su vjenčanja, diplome, rođendani, ili u jednostavno u svakodnevnoj situaciji. Drago mi je da mogu pridonijeti i stvoriti jedinstvenu uspomenu osobama koje primaju ilustraciju.Fotografije mogu biti odvojene, ja ću digitalno složiti kompoziciju kako bi odgovaralo da svi budu skupa. Svi primjeri na ovoj stranici su ilustracije složene od najmanje 2-3 fotografije.
Radi poštivanja privatnosti svojih klijenata, kao i osobne prirode ovih ilustracija rijetko ih objavljujem i promoviram, te bi se htjela zahvaliti svim osobama koje su mi dale privolu za objavu ilustracija na mojoj web stranici.


Ukoliko ste zainteresirani za obiteljsku digitalnu ilustraciju, koju možete darovati sebi ili bliskim osobama za Božić, kao i u drugim prilikama, slobodno se javite na email:

strodestudios@gmail.com ili porukom na društvenim mrežama.


*Narudžbe za ilustracije primam do 15.12. kako bi Vam omogućila isporuku na vrijeme do Božića. Isporuka se vrši isključivo digitalno putem emaila.


Hvala,


Ana <3

Comments


bottom of page