Strode Design Studios

Graficki dizajn i ilustracije

Strode Design Studios je tu za svaku potrebu grafičkog dizajna.

Trebate logo, letak, kataloge ili brošure, marketinške materijale za društvene mreže ili pripremu za tisak? Na pravom ste mjestu. 

Tradicionalne ili digitalne ilustracije za svaku prigodu,

unikatne čestitke, ilustracije iz fotografija, slike na platnu..

Što vi zamislite - ja kreiram.

Lice iz branda

Moje ime je Ana Šparavec. Diplomirani sam grafički dizajner i ilustrator iz Zagreba s višegodišnjim iskustvom rada u grafičkom dizajnu i marketingu. 

Moja strast je oduvijek bila umjetnost i razni načini kombiniranja s dizajnom, te svakom projektu pristupam puna inspiracije i kreativne energije. 

Godine iskustva na poziciji grafičkog dizajnera, edukacijska pozadina (završila sam Školu primijenjene umjetnosti i dizajna i diplomirala na Grafičkom fakultetu u Zagrebu), te kreativno izražavanje od malih nogu mi daju jedinstvene vještine koje koristim za pristup i ostvarenje svakog Vašeg projekta. 

Strode Design Studios je otvoren 2021. godine kao obrt za specijalizirane dizajnerske djelatnosti i ostale usluge.

Osim grafičkog dizajna i ilustracije, nudim i usluge slikanja na platnu, fotografiranja, fotografske i video obrade, ručni rad te razne ostale kreativne usluge.

Kombinacija tradicionalne ručno slikane ilustracije i digitalnog dizajna novog doba će učiniti svaki proizvod i uslugu jedinstvenom, zanimljivijom i istaknuti Vas od konkurencije. 

Zainteresirani ste? Javite se na:

strodestudios@gmail.com 

Business Card Mockup Vol.3.jpg

O studiu