top of page

Besplatni kalendar za 2023

Hvala za apsolutno predivnu 2022!


Kao i svake godine darujem vam kalendar po mjesecima za 2023 godinu kojeg možete isprintati kod kuće ili u print studiju. Dostupan za tisak u dvije dimenzije: A4 & US letter.



Ovaj besplatni print kalendar za 2023 je dizajniran koristeći moje originalne ručno slikane akvarel slike i uzorke. 100% unikatan.



Print kalendar 2023 je potpuno besplatan, a poveznicu za preuzimanje ćete primiti na mail nakon što se prijavite na Newsletter:



Prijava je jednostavna, te ne šaljem puno dosadnih mailova =) Uvijek se možete odjaviti jednim klikom, no ako ostanete prijavljeni uvijek ćete biti prvi koji ćete primiti obavijesti o novim i besplatnim sadržajima na mojoj stranici. Slobodno se javite na moj email ako imate bilo kakvih pitanja.


Ukoliko ste već prijavljeni provjerite primljene i spam poruke - obavijest šaljem uvijek prije objave na web stranici. Ako i dalje ne možete naći poveznicu za preuzimanje javite mi se na email i poslati ću vam direktno.


Ne zaboravite me označiti na društvenim mrežama @strodestudios #strodestudios ukoliko objavljujete nešto što sam ja napravila.


Ana


bottom of page