top of page

Obiteljske ilustracije po narudžbi

Obiteljska ilustracija prema vašim fotografijama, divan i originalan poklon koji će probuditi emocije vaših voljenih.



Ilustracije izrađujem digitalno po vašim fotografijama i željama. Divna uspomena za sve prilike.



Srcu posebni projekti su obiteljske ilustracije gdje nacrtam i članove koji na žalost više nisu s nama. Na taj način obitelj i prijatelji dobiju priliku imati voljene osobe u posebnim situacijama kao što su vjenčanja, diplome, rođendani, ili u jednostavno u svakodnevnoj situaciji. Drago mi je da mogu pridonijeti i stvoriti jedinstvenu uspomenu osobama koje primaju ilustraciju.



Fotografije mogu biti odvojene, ja ću digitalno složiti kompoziciju kako bi odgovaralo da svi budu skupa. Svi primjeri na ovoj stranici su ilustracije složene od najmanje 2-3 fotografije.




Radi poštivanja privatnosti svojih klijenata, kao i osobne prirode ovih ilustracija rijetko ih objavljujem i promoviram, te bi se htjela zahvaliti svim osobama koje su mi dale privolu za objavu ilustracija na mojoj web stranici.


Ukoliko ste zainteresirani za obiteljsku digitalnu ilustraciju, koju možete darovati sebi ili bliskim osobama za posebne prilike, slobodno se javite na email:

strodestudios@gmail.com ili porukom na društvenim mrežama.



Najčešća pitanja:


Koja je cijena obiteljske ilustracije po narudžbi?

  • Cijene digitalnih ilustracija s do 4 osobe se kreću od 50,00 € // 376,73 kn

  • Cijena ovisi o broju osoba (kućni ljubimci i bebe se broje kao osoba).

  • Svaka ilustracija je posebna i radi se prema Vašim smjernicama i željama, te zahtjeva puno vremena i truda. Za točnu ponudu bez obaveza se javite s informacijama: broj osoba na ilustraciji, da li želite lica ili samo obrise, te ukoliko postoje posebni detalji.

  • Citati, posvete, datumi su opcionalni te se ne naplaćuju dodatno.


Koliko traje izrada ilustracije?

  • Vrijeme izrade ilustracije s do 4 osobe je 3-4 radna dana.

  • Za više osoba je potrebno više vremena, te obično je pravilo broj osoba na ilustraciji = broj radnih dana za izradu (npr. 6 osoba na ilustraciji - 6 radnih dana za izradu).

  • U posebnim situacijama kao u vrijeme blagdana je pojačan broj narudžbi te vrijeme izrade može trajati dulje. Uvijek ću Vam dati vrijeme isporuke prije konačne narudžbe.

  • Ukoliko Vam je hitno te Vam ilustracija treba prije mojih rokova izrade, napomenite prije narudžbe i ukoliko je moguće dati ću sve od sebe da isporučim u kraćem roku.


Kako izgleda isporuka ilustracije?

  • Ilustraciju Vam isporučujem u digitalnom obliku (kao jpeg i pdf datoteku) putem emaila.*


Zašto je dostava digitalnim putem?

  • Dostava digitalnim putem je dobro rješenje iz nekoliko razloga:

- nema dodatnog vremena čekanja dostave koja može potrajati od nekoliko dana do tjedana, gotova ilustracija se isporučuje odmah.

- nema dodatnog troška dostave.

- cijena ilustracije kod fizičke dostave bi bila veća jer mora uključivati dodatne troškove tiska i materijala za zaštitu i pakiranje.

- ilustraciju možete otisnuti u više primjeraka i darovati više osoba, te ostaviti primjerak i sebi (tisak jedne A3 ilustracije u boji u Vašem lokalnom print studiu ne bi trebao koštati više od 1,40 €).

  • digitalnom dostavom pridonosimo očuvanju okoliša, koristimo manje potrošnog materijala, štedimo vrijeme i novac.


*prema dogovoru ilustracije možete naručiti i fizičkom dostavom, no u tom slučaju cijena i vrijeme isporuke se povećava.


Pogledajte neke od digitalnih ilustracija iz 2021:


bottom of page