top of page

Besplatna mandala bojanka

Besplatan set mandala za bojanje.Set od tri različita, originalna mandala dizajna dolaze u dimenzijama A4 i US letter, a možete ih isprintati kod kuće ili u print studiju.Opustite se i stvorite novo unikatno djelo prilikom bojanja ovih mandala uzoraka.


Ova bojanka je potpuno besplatna, a poveznicu za preuzimanje ćete primiti na mail nakon što se prijavite na Newsletter:Prijava je jednostavna, te ne šaljem puno dosadnih mailova =) Uvijek se možete odjaviti jednim klikom, no ako ostanete prijavljeni uvijek ćete biti prvi koji ćete primiti obavijesti o novim i besplatnim sadržajima na mojoj stranici. Slobodno se javite na moj email ako imate bilo kakvih pitanja.


Ukoliko ste već prijavljeni provjerite primljene i spam poruke - obavijest šaljem uvijek prije objave na web stranici. Ako i dalje ne možete naći poveznicu za preuzimanje javite mi se na email i poslati ću vam direktno.


Ne zaboravite me označiti na društvenim mrežama @strodestudios #strodestudios ukoliko objavljujete nešto što sam ja napravila.


Ana


Želite li napraviti svoje mandala uzorke? Možete to napraviti vrlo lako uz predloške koje sam napravila. Pronađite ih ovdje i ovdje.
Comentários


bottom of page