top of page

Besplatne čestitke za Valentinovo


Besplatne čestitke za Valentinovo - za print kod kuće.Čak 6 različitih čestitki samo za vas.Čestitke su spremne za print i imaju linije prema kojima ih možete odrezati.Preuzmite i stisnite print!

Set od 6 čestitki je dostupan za preuzimanje u A4 formatu i letter formatu papira.Print čestitke su potpuno besplatne, a poveznicu za preuzimanje ćete primiti na mail nakon što se prijavite na Newsletter:Prijava je jednostavna, te ne šaljem puno dosadnih mailova =) Uvijek se možete odjaviti jednim klikom, no ako ostanete prijavljeni uvijek ćete biti prvi koji ćete primiti obavijesti o novim i besplatnim sadržajima na mojoj stranici. Slobodno se javite na moj email ako imate bilo kakvih pitanja.

Ukoliko ste već prijavljeni provjerite primljene i spam poruke - obavijest šaljem uvijek prije objave na web stranici. Ako i dalje ne možete naći poveznicu za preuzimanje javite mi se na email i poslati ću vam direktno.


Ne zaboravite me označiti na društvenim mrežama @strodestudios #strodestudios ukoliko objavljujete nešto što sam ja napravila.


Ana <3


Želite više izbora? Pogledajte ponudu ostalih dizajna čestitki za Valentinovo OVDJE


Comments


bottom of page