top of page

Novi dar za vas - Valentinovo čestitka

Besplatna čestitka za print kod kuće - novi freebie za Valentinovo.

Čestitka je dostupna u dvije dimenzije: A4 i US letter. Linije reza i savijanja su označene, samo preuzmite i isprintajte čestitku!Valentinovo čestitka je potpuno besplatna, a poveznicu za preuzimanje ćete primiti na mail nakon što se prijavite na Newsletter:

Prijava je jednostavna, te ne šaljem puno dosadnih mailova =) Uvijek se možete odjaviti jednim klikom, no ako ostanete prijavljeni uvijek ćete biti prvi koji ćete primiti obavijesti o novim i besplatnim sadržajima na mojoj stranici. Slobodno se javite na moj email ako imate bilo kakvih pitanja.


Ukoliko ste već prijavljeni provjerite primljene i spam poruke - obavijest šaljem uvijek prije objave na web stranici. Ako i dalje ne možete naći poveznicu za preuzimanje javite mi se na email i poslati ću vam direktno.


Ne zaboravite me označiti na društvenim mrežama @strodestudios #strodestudios ukoliko objavljujete nešto što sam ja napravila.


Ana


 

Želite napraviti čestitku s svojim dizajnom? Ništa lakše s gotovim predlošcima za Photoshop ili Procreate programe. Pogledajte više ovdje i ovdje.


Comments


bottom of page